Voor een melding van overlijden (dag & nacht): 045-5211337 | Infonummer: 045-5234006

Over Uitvaartzorg van Bree

Uitvaartzorg van Bree is een eigentijdse uitvaartonderneming waar de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal staan. Niet wij vertellen u hoe het zou moeten, maar vragen hoe u het zou willen. Omdat iedereen natuurlijk een persoonlijk afscheid verdient.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Al jaren is Uitvaartzorg van Bree een begrip in de regio. Wij staan voor een persoonlijk afscheid met een moderne uitstraling. Elke uitvaart is uniek en bijzonder! Vanaf het moment van melding van overlijden tot de dag van de uitvaart zijn wij persoonlijk betrokken bij de nabestaanden.

Wij presenteren onszelf als de frisse wind in de uitvaartbranche; waar andere partijen kiezen voor de traditionele uitstraling en vaak zakelijke aanpak, kiezen wij voor een warme, persoonlijke begeleiding met eigentijdse mensen en moderne uitstraling.

Het gaat voor ons dan ook om persoonlijk contact & vertrouwen. Wij nemen zoveel mogelijk zorgen uit uw handen en samen creëren wij een warm en waardig afscheid. Het verdriet kunnen wij helaas niet wegnemen, alle andere zorgen wel. En dit alles doen we vanuit een betrokken en informele houding.

Met onze hechte groep medewerkers die met z’n allen klaar staan, om met u ervoor te zorgen dat de uitvaart aan uw wensen voldoet, kijken wij samen naar uw wensen en de mogelijkheden om de uitvaart een persoonlijk karakter te geven.


Simone van Bree

Frans Janssen

Robert Vallinga

Chantal Huijnen

Daniëlle Houtvast

Monique Bierstekers

Bianca Vluggen

Jolanda Schols

Antoinette Reinaerts

Huub Peeters

Jo Gerards