Voor een melding van overlijden (dag & nacht): 045-5211337 | Infonummer: 045-5234006

Uitvaart vooraf regelen

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De nabestaande komen plots voor veel beslissingen te staan en moeten dit combineren met hun rouwverwerking. Om nabestaanden zich volledig te laten focussen op hun rouwproces, regelen steeds meer mensen hun uitvaart bij het leven.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

U kunt bij ons langskomen om de mogelijkheden en opties te bespreken waar naar u verlangt, wij bespreken graag onderstaande onderwerpen met u. 

  • Voorbespreking over de soorten mogelijkheden van de uitvaart
  • Wilsbeschikking of levenstestament?
  • Wat kan ik vooraf zelf voor mijn uitvaart regelen?
  • Via welke uitvaartverzekering bent u verzekerd?

Als u het lastig vind om uw wensen te bespreken met een uitvaartverzorger kunt u er ook voor kiezen om eerst gebruik te maken van ons wensenboekje. Dit wensenboekje stellen wij geheel gratis ter beschikking. 

 

Uitvaartzorg van Bree

Wij helpen graag bij het maken van een tastbare herinnering. Bent u benieuwd naar de kosten en verdere mogelijkheden, dan verwelkomen wij u graag voor een persoonlijk gesprek.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk & betrokken uitvaart. Vanaf moment van overlijden tot de dag van de uitvaart zijn wij persoonlijk betrokken bij de nabestaanden. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen voor een (naderende) uitvaart te bespreken. Ongeacht waar u verzekerd bent.

Bereikbaar op: 045-5234006