Voor een melding van overlijden (dag & nacht): 045-5211337 | Infonummer: 045-5234006

Gratis wensenboekje bij u thuisbezorgd!

Een uitvaart invullen naar uw wensen

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Uit onze ervaringen blijkt ”de dood” een bijna niet over gesproken verhaal, Wij van van Bree willen graag al u wensen vervullen als het komt op het gebied van een gepaste uitvaart. De nabestaande hebben vaak veel vragen zoals; Wat zou de overledenen graag gewild hebben op de uitvaart. 

Uitvaartzorg van Bree maakt hiervoor een wensenboekje om al u wensen kenbaar te maken. Het is zeer aan te raden om het boekje goed te bewaren zodat nabestaande het gemakkelijk en snel terug kunnen vinden.

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen het wensenboekje naar u toe.    Uitvaartzorg van Bree

    Wij helpen graag bij het maken van een tastbare herinnering. Bent u benieuwd naar de kosten en verdere mogelijkheden, dan verwelkomen wij u graag voor een persoonlijk gesprek.

    Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk & betrokken uitvaart. Vanaf moment van overlijden tot de dag van de uitvaart zijn wij persoonlijk betrokken bij de nabestaanden. 

    Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen voor een (naderende) uitvaart te bespreken. Ongeacht waar u verzekerd bent.